Benoeming leden Raad van Toezicht Carintreggeland

De Raad van Toezicht van Carintreggeland heeft de heer J.(Job) Eijsink (per 1 november 2022) en mevrouw J.(Jacqueline) Joppe (per 1 maart 2023) benoemd tot leden van de Raad van Toezicht van Carintreggeland.

Job Eijsink, is ziekenhuisapotheker in opleiding bij het Isala ziekenhuis in Zwolle en toezichthouder bij de Zonnehuisgroep IJssel Vecht in Zwolle en Zorggroep Alliade in Heerenveen.

Jacqueline Joppe is voorzitter van de Raad van Bestuur van Zorggroep Elde Maasduinen en bestuurder bij het pensioenfonds PFZW.

De nieuwe leden gaan deel uitmaken van de commissie kwaliteit, veiligheid en innovatie van de RvT.

Benoeming leden Raad van Toezicht Carintreggeland

De benoeming voorziet in de vacatures die zijn ontstaan door het aftreden volgens rooster de heer P.W. Versluijs per 1 november 2022 en mevrouw G.M.H. Haafkes (per 1 januari 2023) De benoeming is tot stand gekomen in nauw en goed samenspel met de ondernemingsraad, de centrale cliëntenraad, VAR en het management.

Carintreggeland is verheugd dat met de benoeming van deze toezichthouders de Raad van Toezicht wordt versterkt met een combinatie van een jong aankomend en een ervaren toezichthouder.

Categorieën: CR nieuws, Nieuwsberichten