Bijzondere mijlpaal voor nieuwbouw Het Woolde in Hengelo

Op donderdag 29 november 2018 heeft het eerste nieuwbouwgebouw het Hoogste Punt bereikt! Dit is gevierd met medewerkers van Aannemersbedrijf Kormelink, De Groot Installatie, Alferink Installatie, Carintreggeland en bewoners en vrijwilligers van Het Woolde en Hiebendaal. De vlaggen van de organisaties zijn in top gehesen.

Bijzondere mijlpaal voor nieuwbouw Het Woolde in Hengelo

Jeroen Kleinjan, Raad van Bestuur Carintreggeland “Respect en dank voor de medewerkers die in weer en wind werken aan dit prachtige gebouw. Zij hebben gewerkt met 36 graden volle zon om vloeren te leggen en werken nu in temperaturen rond het vriespunt om de dakvloer te kunnen storten.”

Nu het hoogste punt bereikt is, wordt gestart met de gevel en de ruwe afbouw in het gebouw. De steiger is inmiddels in een doek gepakt zodat de afwerking van de gevel kan beginnen. Ook start de afwerking in het gebouw.

Het eerste gebouw bestaat straks uit drie verdiepingen. Hier gaan 36 mensen wonen verdeeld over zes groepen. In fase 2 starten we aan een tweede gebouw van vier verdiepingen hoog.

Categorieën: CR nieuws, Nieuwsberichten

Delen