Uw mening telt! Ledenbarometer De Ledenservice Carintreggeland

De Ledenservice van Carintreggeland start deze week met een onderzoek bij 5500 mensen in Hengelo die 60 jaar en ouder zijn. Alle resultaten van deze enquête worden verwerkt in de Ledenbarometer. Het doel van het onderzoek is te bevragen wat mensen nodig hebben om langer zelfstandig thuis kunnen leven. Zo kunnen wij ons aanbod nog beter op u afstemmen!

 

Uw mening telt! Ledenbarometer De Ledenservice Carintreggeland

Het onderzoek vindt plaats met een vragenlijst. In deze lijst zijn vragen opgenomen over sociale verbindingen, ondersteuning van mantelzorgers en hoe mensen graag thuis ondersteund willen worden. Deze enquête kan op verschillende manier ingevuld worden. Mensen kunnen kiezen voor een bezoek thuis van een interviewer, het zelf invullen van een papieren enquête of de enquête digitaal in te vullen. In de week van 5 november ontvangen zij hierover een brief.

Onder alle deelnemers verloten wij een theatervoorstelling voor 2 personen bij de Schouwburg Hengelo

Wat doet De Ledenservice met de uitkomsten?
De Ledenservice bekijkt wat leden uit Hengelo belangrijk vinden in het aanbod. Daarnaast wordt bekeken wat zij nog missen in het aanbod. De antwoorden worden verwerkt in de Ledenbarometer. Met de resultaten kan De Ledenservice nog nadrukkelijker inspelen op thema’s als bijvoorbeeld eenzaamheid en kan De Ledenservice gerichter mensen ondersteunen zodat ze langer zelfstandig thuis kunnen leven.

Resultaten
De verwachting is dat in februari 2019 de uitkomsten bekend zijn.

Heeft u geen brief ontvangen en wilt u meedoen aan de enquête? Of wilt u liever een van onze collega's persoonlijk spreken, tijdens een huisbezoek? Neem dan contact met ons op via

T 074 3677177 of stuur een mail naar leden@carintreggeland.nl.

 

 

Categorieën: CR nieuws, Nieuwsberichten

Delen