Aangenaam kennis te maken: Alerta

De Meld & Zorg Centrale is al 23 jaar een begrip. 24 uur per dag, zeven dagen per week zijn zij bereikbaar voor zorgvragen en alarmeringsoproepen van cliënten van Carintreggeland, huisartsen, de ziekenhuizen, etc. Maar de Meld & Zorg Centrale werkt niet meer alleen voor Carintreggeland. Ook andere organisaties maken gebruik van de expertise en bereikbaarheid van de Meld & Zorg Centrale. Om dat verder te kunnen ontwikkelen en de onafhankelijkheid van de Meld & Zorg Centrale te benadrukken starten zij met een nieuwe naam en huisstijl. We stellen dan ook graag aan u voor:

Alerta is 24 uur per dag, zeven dagen per week via verschillende kanalen bereikbaar en signaleert, interpreteert en reageert. Alerta is de dagwacht, nachtwacht en achterwacht van het zorgdomein. De medewerkers van Alerta zijn professioneel en bekwaam. Zij experimenteren, ontwikkelen, combineren en verbeteren op een eigen manier en samen met de klant. Maak kennis met Alerta!

www.alerta.nl

Voor u als cliënt of relatie van Carintreggeland verandert er niets. Wanneer u belt met het centrale nummer van Carintreggeland, 088 – 367 7000 nemen wij gewoon de telefoon op met Carintreggeland om al uw vragen te beantwoorden.

Categorieën: CR nieuws, Nieuwsberichten

Delen