5.000,--euro uit MenzisFonds voor project 'Samen dementievriendelijk'

We zijn enorm blij met de bijdrage van € 5.000,- uit het MenzisFonds voor het project ‘Samen dementievriendelijk’ .  De gelden worden gebruikt voor de activiteiten in Borne en Hengelo  tijdens de Week van de Dementie van 17 tot en met 25 september.

5.000,--euro uit MenzisFonds voor project 'Samen dementievriendelijk'

Samen met TriviumMeulenbeltZorg en Wijkracht hebben we onze krachten gebundeld om bekendheid met de ziekte in Borne en Hengelo te vergroten. Onder de naam ‘Met elkaar dementievriendelijk’ willen we graag aan iedereen in Hengelo en Borne meer kennis en handvaten geven over leven met dementie. Tijdens de Week van de Dementie, van 17 tot en met 25 september, organiseren we diverse, gevarieerde activiteiten die in het teken staan van dementie. De Menzisgelden worden hiervoor ingezet.

Bij Menzis hebben we een aanvraag ingediend voor ondersteunende financiering voor het. Het MenzisFonds wil, samen met maatschappelijke organisaties, werken aan meer leefkracht en slimmere zorg in de vijf  regio’s waar Menzis actief is.  In de regio Twente zijn 12 aanvragen genomineerd voor financiering vanuit het MenzisFonds.  Ons project, 'Samen dementievriendelijk',  krijgt een bijdrage van Euro 5.000,-- uit het MenzisFonds. We zijn hier enom blij mee.  Wij danken Menzis voor deze mooie bijdrage en iedereen die op ons project gestemd heeft.

Categorieën: CR nieuws, Nieuwsberichten

Delen