De Nije Stichting vindt tijdelijk onderdak in pand van Carintreggeland

Carintreggeland biedt Nije Huis Hengelo tijdelijk onderdak. Twee weken geleden bleek dat de Nije stichting, die mensen met kanker ondersteunt en begeleidt, hun pand moest verlaten. Er was namelijk sprake van een aanhoudend vochtprobleem waardoor het pand niet meer geschikt was voor gebruik. Per 1 januari 2018 vindt u het de Nije stichting tijdelijk op de vierde verdieping van het Carintreggeland gebouw aan de Hartstralaan 100.

 

 

De Nije Stichting vindt tijdelijk onderdak in pand van Carintreggeland

Carintreggeland omarmt de visie van De Nije Stichting. "Ik ben blij dat wij de Nije Stichting kunnen helpen. Zij bieden mensen met kanker meer kwaliteit van leven. Ze ondersteunen en begeleiden. Dat is waardevol. Hun ambitie past bij ons. Ook wij, Carintreggeland, ondersteunen cliënten in het hebben van een waardevol leven en willen er voor hen zijn als ze ons nodig hebben.", alsdus Jeroen Kleinjan, Raad van Bestuur Carintreggeland.
 

De Nije stichting hoopt medio 2018 haar intrek te nemen in de beoogde Hoeve. Deze is, net als het pand van Carintreggeland, gevestigd op het gezondheidspark aan de westzijde van Hengelo.

Categorieën: Nieuwsberichten

Delen