Vertrouwen in het coronavaccin

Het is zwaar in de zorg, maar gelukkig is er uitzicht is op betere tijden met de beschikbaarheid van vaccins tegen het coronavirus. Vaccinatie luidt immers de weg in van terugkeer naar de gewenste normale leef- en werksituatie voor ons allen. En als we ons allen laten vaccineren, verslaan we uiteindelijk met elkaar het coronavirus.

Vertrouwen in het coronavaccin

Momenteel worden meerdere coronavaccins gekeurd door het Europees Geneesmiddelen Agentschap (EMA). De berichten over de veiligheid en werking zijn positief. We hebben veel vertrouwen in de EMA die het coronavaccin echt grondig keurt op onder meer veiligheid, werking en eventuele bijwerkingen.  Elk vaccin dat straks is goedgekeurd, is op tienduizenden mensen getest.  Binnen Carintreggeland is een groep collega’s al druk aan de slag met het treffen van voorbereidingen op het aanstaande vaccinatieprogramma dat, zoals nu de verwachting is, in januari van start zal gaan. 

Op deze website houden we u, wanneer er meer informatie beschikbaar is, graag op de hoogte.  Heeft u nu al vragen, dan verwijzen wij u graag naar de website www.coronavaccinatie.nl.