Wetenschapscommissie Carintreggeland

Wetenschappelijk onderzoek levert een belangrijke bijdrage aan goede cliëntenzorg. Daarom hebben we binnen Carintreggeland wetenschappelijk onderzoek een goede positie gegeven en een wetenschapscommissie in het leven geroepen. Dat is uniek en daar zijn we trots op!

Wetenschapscommissie Carintreggeland

Wetenschap ondersteunt
Steeds weer blijkt welke belangrijke rol wetenschap speelt in ons leven en in ons werk. Want ongemerkt brengen we wetenschap in de praktijk. Dagelijks. Iedere dag stellen we onszelf vragen. Waarom reageert de cliënt zo? Waarom doen we het zo?  Vragen waar we graag een duidelijk antwoord op willen. Omdat het beter is voor cliënten. En voor ons. Soms werken de dingen zoals ze werken. En dat is goed. Maar in een aantal gevallen willen we weten hoe we mensen het beste kunnen behandelen en verzorgen. Voor een waardevol leven. Daar is wetenschappelijk onderzoek voor nodig. We geven intuïtie en gevoel zo een wetenschappelijke basis.

De wetenschapscommissie
De Wetenschapscommissie neemt initiatief, stimuleert en ondersteunt wetenschappelijk onderzoek binnen Carintreggeland. En kijkt of het onderzoek bij ons past, zodat we er allemaal wat aan hebben. Heb je een interessant onderwerp om te onderzoeken of wil je hulp bij het wetenschappelijk onderzoek dat je uitvoert? Kom dan ook naar de Wetenschapscommissie. Samen kijken we hoe we je op dit vlak kunnen ondersteunen. De uitkomsten van alle onderzoeken delen we binnen Carintreggeland. Dan leren we allemaal. Met wetenschap wordt de zorg die we samen geven nog beter. Klik hier voor het filmpje over de Wetenschapscommissie. 

Categorieën: Nieuwsberichten