Oriënteren op de zorg? Dat doe je bij Carintreggeland!

Werken in de zorg doe je met je hart. Soms kom je er pas na jaren achter, dat werken in de zorg jou de voldoening geeft die je zoekt. Een carrièreswitch is dan een hele stap. Carintreggeland helpt daarbij! Wij bieden je de kans om je te oriënteren op de zorg. Om te zien of het echte werk bij Carintreggeland bij jou past. En na de oriëntatiebaan  bieden we je een BBL-traject met uitzicht op een echte baan in de zorg. Voor 2020 bieden wij aan gemotiveerde kandidaten de mogelijkheid om kennis te maken met de zorg.

Oriënteren op de zorg? Dat doe je bij Carintreggeland!

Oriënteren, dat doen we zo!

Je krijgt een arbeidscontract (maximaal 20 uur) voor drie maanden. In die drie maanden leer je de organisatie kennen en loop je op verschillende plekken mee met een begeleider . Zo leer je alle ins en outs van de zorg kennen.  Zo kun jij een goede keuze maken. Je start in februari met je oriëntatiebaan (eventueel naast je huidige baan). Als jij en wij dat willen, start je daarna met een BBL-traject om opgeleid te worden voor minimaal niveau 3 verzorgende IG.

Wij zoeken mensen met passie voor de zorg die nu werken in een andere sector. Dat kan van alles zijn. Van horeca, het onderwijs tot de detailhandel of de bouw. Je hebt in ieder geval al een opleiding op  minimaal niveau 2 afgerond.

Geïnteresseerd?

Dan nodigen wij je uit om te solliciteren! Bekijk de vacature op onze website www.hetechtewerkbijcarintreggeland.nl. Via deze website kun je je motivatie en CV naar ons sturen. Wil je eerst nog wat meer informatie? Kom dan op 15 oktober om 16.00 uur naar de informatiebijeenkomst bij  Carintreggeland, Boortorenweg 20 in Hengelo.

Categorieën: CR nieuws, Nieuwsberichten

Delen