Herontwikkeling Stoevelaar terrein

Carintreggeland Huis De Stoevelaar in Goor is verouderd. Daarom is nagedacht over de invulling van de Stoevelaar en het terrein eromheen. Dus De Stoevelaar, De Wheehof en de aanleunwoningen. Dit terrein zal worden herontwikkeld. Het aantal plekken blijft gelijk dus voor iedereen die op dit terrein woont, is er straks ook een woonplek!

Herontwikkeling Stoevelaar terrein

De Stoevelaar
De huidige Stoevelaar gaat plaatsmaken voor nieuwe gebouwen. In de nieuwbouw gaan bewoners in kleinschalige woonvormen samenleven. Alle woongroepen krijgen een gezamenlijke ingerichte woonkamer en keuken. Alle bewoners krijgen een eigen badkamer en woon-/slaapkamer met personenalarmering.

De Wheehof
De Wheehof wordt ingepast op het Stoevelaarterrein. Op dit moment wordt gekeken naar waar kwaliteitsverbeteringen kunnen worden aangebracht.

Aanleunwoningen
De aanleunwoningen worden óf meegenomen in nieuwbouw óf in een renovatietraject.

Wanneer gaat dit spelen?
Over de tijdsplanning kunnen we momenteel helaas nog niets zeggen. De komende periode gaan we met velen nadenken over het ontwerp, de invulling van de gebouwen en het terrein. Dit doen we in werkgroepen, die nog samengesteld moeten worden. Natuurlijk betrekken we hier bewoners, vertegenwoordigers van bewoners en een grote groep collega’s bij.

Categorieën: CR nieuws, Nieuwsberichten

Delen