"Week van de warme overdracht"
Van geriatrische revalidatiezorg naar wijkverpleging

De week van 7 oktober tot en met 14 oktober staat bij Carintreggeland in het teken van Warme Overdracht. Wanneer een cliënt na opname op een revalidatieafdeling naar huis gaat is er altijd een overdracht. Om de zorg nog beter af te kunnen stemmen op de behoefte van de cliënt wordt de overdracht nu persoonlijk door de verpleegkundigen en verzorgenden van de revalidatie gedaan.

"Week van de warme overdracht"

Betere samenwerking

Per 1 oktober 2019 regelen verpleegkundigen en verzorgenden van de revalidatie zelf de overdracht naar de wijkverpleging wanneer een cliënt naar huis gaat. Hierdoor is er vroeg in het traject persoonlijk contact tussen de revalidatie en de wijkverpleging. Warme overdracht dus. En is er nadrukkelijk afstemming over welke zorg de cliënt wenst en nodig heeft. Dit verbetert de samenwerking en draagt bij aan Waardevol leven van de cliënt en Waardevol Werken bij Carintreggeland. Om hier meer bekendheid aan te geven wordt hier deze week nadrukkelijk aandacht aan gegeven.

 

Volg ons op instagram

De Week van de Warme Overdracht is te volgen op het instagram-account van Carintreggeland. Installeer de app en open deze. Zoek ‘Carintreggeland’. Kies dan voor ‘volgen’. Naast informatieve video’s en diverse berichten is er een verwenpakket te winnen.
Bekijk het eerste filmpje: https://t.co/uayWLkYesm?amp=1

Bekijk ook eens het filmpje 'Wat is een warme overdracht?"

Categorieën: CR nieuws, Nieuwsberichten