Film Radicale Vernieuwing

De afgelopen jaren is de zorg dicht geslibd met regels, wetten, procedures en gewoonten. Soms van bovenaf opgelegd, maar vaak ook zelf bedacht. Zoveel, je ziet door de bomen nauwelijks het bos meer.

Film Radicale Vernieuwing

Tijd om te schrappen. Door zinloze en onnodige regels, procedures en gewoontes te kappen dragen we bij aan een waardevol leven voor onze cliënten en hebben we meer plezier in ons werk. We willen van regels naar relaties. Van wetten naar de bedoeling. Van procedures naar professionaliteit. Daar gaat het om. Dat is minder makkelijk dan het lijkt. Vooral gewoontes zijn hardnekkig. Soms weten we niet eens meer waarom we het zo doen.

Het elftal Radicale Vernieuwing van Carintreggeland vraagt in een film aandacht voor het snoeien van zinloze en onnodige regels, procedures en gewoonten.

Bij radicale vernieuwing zijn vertrouwen, logica en professionaliteit de leidraad. We zijn professionals, we weten waarvoor we het doen: Het elftal Radicale Vernieuwing wijst de weg, steunt en blijft druk houden. En zorgt ervoor dat de vernieuwing voor alle Carintreggelanders gaat gelden. Dan hebben we er allemaal wat aan.

Bekijk hier het filmpje

Categorieën: CR nieuws, Nieuwsberichten

Delen