Wat doen we met de kwaliteitsgelden?
Almelo

Het komende jaar besteden we regelmatig aandacht aan hoe de verschillende cirkels de extra kwaliteitsgelden besteden. Alle kwaliteitsplannen vind je op onze website bij Visie & Verantwoording onder Huizen en Ambities.

Wat doen we met de kwaliteitsgelden?

Deze maand een bijdrage van de cirkel Almelo.

De Titus Brandsmahof is in januari gestart met een ontbijtservice in het restaurant voor bewoners van het verzorgingshuis. We zien nu al dat de meeste bewoners er met plezier komen. Ontbijten en sociale contacten onderhouden of opdoen in een ontspannen sfeer. Er wordt een kopje thee of koffie voor je ingeschonken en je boterham gesmeerd als dat zelf niet meer zo goed lukt. We zien ook dat enkele bewoners beter gaan eten en drinken. Daar zijn we blij mee.

Bewoner: “Het is elke keer een uitje om naar het ontbijt te gaan. En dankzij de ontbijtservice hoef ik niet in mijn appartement af te wassen en op te ruimen. Dat ontlast mij en daardoor heb ik meer energie voor andere dingen. Dat is fijn”.

Naast de ontbijtservice bieden we ook extra mogelijkheden voor activiteiten. Net een stukje extra welzijn. Aanschuiven bij een spelletje, samen krant lezen, geheugentraining, bewegen of gewoon gezellig een praatje maken. Dankzij de kwaliteitsgelden hebben we hier extra mogelijkheden voor. Dat draagt bij aan Waardevol Leven.

Categorieën: CR nieuws, Nieuwsberichten

Delen