Oriënteren op de zorg? Dat doe je bij Carintreggeland!

Werken in de zorg doe je met je hart. Niet iedereen weet bij het schoolverlaten al waar zijn of haar passie ligt. Soms kom je er pas na jaren achter, dat werken in de zorg jou de voldoening geeft die je zoekt. Een carrièreswitch is dan een hele stap. Carintreggeland helpt daarbij! Jij kunt kennismaken met het werken in de zorg. Om te zien of het echte werk bij Carintreggeland bij jou past. We bieden je daarvoor een oriëntatiebaan waarin jij je kunt oriënteren op het werken in de zorg. En na de oriëntatiebaan bieden we je een BBL-traject met uitzicht op een echte baan in de zorg. Voor 2019 is er voor 35 gemotiveerde kandidaten de mogelijkheid om kennis te maken met de zorg.

Oriënteren op de zorg? Dat doe je bij Carintreggeland!

Oriënteren, dat doen we zo!

Je krijgt een arbeidscontract (maximaal 24 uur) voor drie maanden. In die drie maanden leer je de organisatie kennen en loop je op verschillende plekken mee met een collega. Zo leer je alle ins en outs van de zorg kennen. Je loopt mee binnen onze verpleeghuizen en neemt een kijkje in de wijkverpleging en bij de dagvoorziening. Zo kun jij een goede keuze maken. Je start in april met je oriëntatiebaan (eventueel naast je huidige baan). Als jij en wij dat willen, start je in september/oktober met een BBL-traject om opgeleid te worden voor niveau 3 verzorgende IG.

Wij zoeken mensen met passie voor de zorg die nu werken in een andere sector. Dat kan van alles zijn. Van horeca, het onderwijs tot de detailhandel of de bouw. Je hebt in ieder geval al een opleiding op minimaal niveau 2 afgerond zodat je na de oriëntatiebaan via een BBL-traject opgeleid kunt worden voor niveau 3 verzorgende IG.

Geïnteresseerd?

Dan nodigen wij je uit om te solliciteren! De vacature staat van 10 januari tot 1 februari op onze website www.hetechtewerkbijcarintreggeland.nl. Via deze website kun je je motivatie en CV naar ons sturen. Wil je eerst nog wat meer informatie? Kom dan op 24 januari om 16.00 uur naar de informatiebijeenkomst bij Carintreggeland, Boortorenweg 20 in Hengelo. Ben je niet in de gelegenheid om naar de bijeenkomst te komen maar heb je nog wel vragen? Bel of mail ons dan! Telefoon: 074 367 7155. Mail: hrm-ondersteuning@carintreggeland.nl

Categorieën: CR nieuws, Nieuwsberichten

Delen