St. Elisabeth

St. Elisabeth biedt verpleeghuiszorg voor mensen met geheugenproblemen en lichamelijke klachten. Daarnaast kunt u hier revalideren. Kunt u even tijdelijk niet thuis wonen? Dan kunt u tijdelijk bij ons komen wonen.

Over St. Elisabeth

Over St. Elisabeth

St. Elisabeth ligt midden in het centrum van Delden aan de Langestraat. In de omliggende wijk vindt u diverse voorzieningen. Op loopafstand zijn er supermarkten, bloemenwinkels, een cafetaria, restaurants, etc. Op fietsafstand is er een wijkontmoetingscentrum.Met een divers aanbod aan activiteiten is er in St. Elisabeth voldoende te beleven op sociaal, creatief of maatschappelijk gebied. De activiteiten worden individueel of in groepsverband geboden.

Volg St. Elisabeth op Facebook

Even binnen kijken

Wonen in St. Elisabeth

Appartementen

St. Elisabeth biedt verpleeghuiszorg. 40 plaatsen voor mensen met geheugenproblemen, 24 appartementen voor mensen met lichamelijke klachten. Binnen St. Elisabeth is het mogelijk om als partners samen opgenomen te worden.

Logeren

Het is in overleg met het zorgteam mogelijk dat één van uw naasten bij u blijft logeren. Voor maaltijden betalen zij dan een vergoeding.

Voorzieningen

 • Pedicure

 • Kapper

 • Trombosedienst

 • Fysiotherapie

 • Restaurant/ontmoetingsruimte

 • WiFi

 • Ruime binnenplaats met jeu de boulesbaan en diverse terrassen

 • Kapel waar diverse vieringen georganiseerd worden
  Elke vrijdagmiddag is er een open viering onder leiding van de Protestantse Kerk Delden met maandelijks een  Avondmaalviering. Zondagochtend is er een open viering verzorgd door voorgangers uit diverse Christelijke tradities vanuit een oecumenische houding. Maandelijks wordt in de kapel een H. Eucharistieviering gehouden. Voor meer informatie kunt u terecht bij de Geestelijk Verzorger van deze locatie.


Zorgkaart  Nederland

Laat uw waardering achter op Zorgkaart Nederland.

Dagbesteding

Met een divers aanbod aan activiteiten is er in St. Elisabeth voldoende te beleven op sociaal, creatief of maatschappelijk gebied. De activiteiten worden individueel of in groepsverband geboden.

De ontmoetingsruimte wordt niet alleen gebruikt door bewoners. Ook wijkbewoners kunnen gebruikmaken van deze ruimte. Bijvoorbeeld om een kopje koffie te drinken of deel te nemen aan activiteiten. Kijk op het activiteitenprogramma in St. Elisabeth voor het overzicht.

Revalidatie

St. Elisabeth biedt revalidatiezorg. Er zijn en 24 plaatsen voor mensen die revalideren.

 

Appartement huren

Het is mogelijk (voor bijv. uw partner) een appartement in de nabijheid te huren via Twinta. U huurt dan een appartement en ontvangt indien nodig wijkverpleging van Carintreggeland.

Fysiotherapie St. Elisabeth

Uw behandelaars:

Henriette Den Ouden geriatriefysiotherapeut, Sanne Gommers geriatriefysiotherapeut, Michelle Kemerink op Schiphorst geriatriefysiotherapeut i.o, Alien Veltink fysiotherapeut, Manon Pots fysiotherapeut parkinsonfysiotherapeut, Henrieke Licht fysiotherapeut en Ingrid Alferink fysiotherapeut.

Volg Fysiotherapie St. Elisabeth op Facebook

Meer over fysiotherapie van CarintReggeland

Adresgegevens

Langestraat 74
7491AJ Delden

Locatie  Routebeschrijving  

Behandelingen op deze locatie

 • Bewoners met een lichamelijke beperking
 • Kleinschalig wonen met geheugenproblemen
 • Geriatrie