De Wheehof

Vlakbij het centrum van Goor vindt u Carintreggeland Huis De Wheehof. De locatie grenst direct aan een bosrijk natuurgebied. De Wheehof biedt u een totaal pakket aan zorg- en woonfaciliteiten. De locatie biedt verpleeghuiszorg. Bovendien is het mogelijk hier tijdelijk te komen wonen. De behandelaars op de Wheehof bieden diverse behandelingsmethoden.  Direct in de buurt is dagvoorziening De Binnenhof gevestigd.

 

Over De Wheehof

Even binnen kijken

Wonen in De Wheehof

U kunt in De Wheehof komen wonen als u niet langer zelfstandig kunt leven. door een lichamelijke of psychische beperking. U kunt ook voor tijdelijke verblijf in De Wheehof terecht. We houden rekening met uw wensen en behoeften zodat u uw leven zoveel als mogelijk kunt invullen als u dit wilt.

Appartementen

In De Wheehof vindt u een thuis met zorg in de buurt. Naast kleinschalige woonconcepten voor mensen met geheugenproblemen biedt De Wheehof ook appartementen voor mensen met lichamelijke beperkingen. De Wheehof biedt plaats aan 16 appartementen voor bewoners met lichamelijke klachten en 24 bewoners met psychogeriatrische aandoeningen (dementie) verdeeld over drie woningen van 8 personen. Bovendien is er voor 8 mensen met gerontopsychiatrische klachten plek. Elke cliënt heeft een eigen zit-/slaapkamer en sanitair. Er is een huiskamer voor gezamenlijk gebruik waar iedere dag gekookt wordt.

Wil uw partner meeverhuizen?

Voor kleinschalig wonen (voor mensen met geheugenproblemen) is partneropname mogelijk wanneer beide partners een indicatie hebben.  Het is wel mogelijk voor uw partner (zonder indicatie) om een appartement te huren in het naastgelegen woonzorgcentrum De Stoevelaar via Twinta.

Logeren

Het is in overleg met het zorgteam mogelijk dat één van uw naasten bij u blijft logeren. Voor maaltijden betalen zij dan een vergoeding.

Faciliteiten

 • Ruimte voor b.v. een pedicure, prikpost, kapper of schoonheidsspecialiste
 • Winkeltje
 • WiFi in het ontmoetingscentrum
 • Prachtig aangelegde belevingstuin die de zintuigen prikkelt met kleurrijke en geurende planten en de aanwezigheid van (aaibare) dieren.
 • Gezellig terras
 • Bewegingstoestel buiten waarvan bij mooi weer gebruik wordt gemaakt
 • Parkeerplaatsen op eigen terrein
 • Logeerkamer

Dagvoorziening

Wilt u gezelligheid, onstpanning en sociale contacten, structuur in uw dag of samen met anderen een maaltijd nuttigen in het restaurant? Dan nodigen we u graag uit in onze dagvoorziening De Binnenhof, gevestigd in De Stoevelaar. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. U kunt meedoen aan allerlei groepsactiviteiten. Voor meer informatie klik hier.

Meer informatie

U kunt telefonisch contact opnemen met de zorgregelaar via telefoonnummer 088 - 367 70 00 (lokaal tarief).


Zorgkaart Nederland

Laat uw waardering achter op Zorgkaart Nederland.

 

Dagbesteding

In De Wheehof vult u uw dagen in zoals u dat wilt. Samen koffie drinken, de krant lezen of deelnemen aan verschillende activiteiten. Het naast De Wheehof gelegen Carintreggeland Huis de Stoevelaar biedt een activiteitenprogramma aan. Wij bieden activiteiten individueel of in groepsverband aan. Er is een ontmoetingsruimte aanwezig waar u kunt ontspannen of uw maaltijd kunt nuttigen.

De ontmoetingsruimte wordt niet alleen gebruikt door bewoners. Ook wijkbewoners kunnen gebruikmaken van deze ruimte. Bijvoorbeeld om een kopje koffie te drinken of deel te nemen aan activiteiten. Kijk op het activiteitenprogramma in De Wheehof voor het overzicht.

Adresgegevens

(Ingang Paulus Potterstraat) De Stoevelaar 1A -F
7471 AB Goor

Locatie  Routebeschrijving  

Diensten op deze locatie

Behandelingen op deze locatie

 • Bewoners met een lichamelijke beperking
 • Kleinschalig wonen met geheugenproblemen
 • Dagvoorziening
 • Ontmoetingscentra