Zorgboerderij De Piet

Carintreggeland Zorgboerderij de Piet biedt dagbegeleiding voor ouderen. De dagbegeleiding vindt u in de landelijke en groene omgeving van Ypelo: tussen Enter en Wierden. Als het even kan, zijn bezoekers buiten te vinden. Een wandeling maken, werken in de groentetuin of een tocht door de omgeving op de duofiets behoren tot de mogelijkheden. Geen buitenmens? Binnen is een werkruimte waar mogelijkheden zijn voor houtbranden, mozaïeken of schilderen. 

Over Zorgboerderij De Piet

Naast de dagbegeleiding van Carintreggeland wordt op deze locatie door de eigenaren van Zorgboerderij de Piet dagbesteding geboden aan volwassen met een verstandelijke beperking, ontwikkelingsproblemen, psychische problemen en stoornissen in het autistische spectrum en andere aanverwante stoornissen.

Carintreggeland Zorgboerderij De Piet

Voor senioren die het buitenleven gewend zijn, is dagbegeleiding in een landelijke omgeving een uitkomst. Binnen de boerderij biedt Carintreggeland met een eigen team ondersteuning. U kunt helpen in de kruiden- of moestuin, houtbewerken of een heerlijke buitenwandeling maken. Ook kunt u samen met één van onze vrijwilligers erop uitgaan met de elektrische duofiets. Wij zoeken voor u een activiteit op maat.
Carintreggeland Zorgboerderij de Piet is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 - 15.30 uur.

U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0546 57 31 74.

Volg Carintreggeland Zorgboerderij De Piet op Facebook

Meer over dagvoorziening van CarintReggeland

Adresgegevens

Voorbroeksweg 3d
7468RG Enter

Locatie  Routebeschrijving  

Zorg op deze locatie