Lutterstraat

Dorpsbeek

Dagvoorziening Dorpsbeek

Dagvoorziening De Dorpsbeek biedt Dagvoorziening in een huiselijke sfeer aan mensen met een beperking die extra begeleiding of ondersteuning nodig hebben. De Dagvoorziening werkt met een klein team van professionals en vrijwilligers en biedt elke dag een gevarieerd dagprogramma. Zo ziet een dag bij de Dorpsbeek eruit:

  1. Bij binnenkomst rond 10.00 uur drinken we samen een kopje koffie/ thee met wat lekkers. We bespreken het dagprogramma.
  2. Na de koffie is er de gelegenheid voor een activiteit, kaarten, spelletjes, handwerken en evt. mee helpen met het voorbereiden van de warme maaltijd.
  3. In de middag is het tijd voor een gezamenlijke warme maaltijd.
  4. Na het eten heeft u de gelegenheid om te rusten of wat voor u zelf te doen.
  5. Het middagprogramma begint met een kopje koffie of thee met wat lekkers. Daarna is er nog tijd voor een leuke activiteit, dit kan variëren van knutselen tot zingen.
  6. Om 16:00 uur is de dag afgelopen en gaat u weer naar huis.

Kortom, bij de Dorpsbeek staat gezelligheid en geborgenheid voorop! Om in aanmerking te komen voor de Dagvoorziening moet er een beschikking afgegeven worden, deze kunt u aanvragen bij het zorgloket van Gemeente Losser. Wilt u graag meer weten neem dan gerust contact met ons op of kom gezellig langs.

De Dorpsbeek is bereikbaar op werkdagen (behalve woensdag) tussen 09:30 en 16:00 uur op 06-3435 9733 of mailen naar: losser-dorpsbeek@carintreggeland.nl.
 

Gezellig samen eten?
Dat kan. Elke zaterdag is er het Open Eettafel project Losser voor inwoners van Losser en verzorgt door vrijwilligers van Carintreggeland. Er wordt een viergangen menu gereserveerd voor € 7,50.
De inloop is vanaf 11.45 tot 12.15 uur en afsluiting om 13.30 uur.

Wilt u mee eten? Meldt u telefonisch of per e-mail aan bij de Dorpsbeek. Telefoon 06 3435 9733 of losser-dorpsbeek@carintreggeland.nl

Volg Dagvoorziening Dorpsbeek op Facebook

Meer over dagvoorziening van CarintReggeland

Adresgegevens

Lutterstraat 2
7581BV Losser

Zorg op deze locatie