Lutterstraat

Dorpsbeek

Dagbegeleiding Dorpsbeek

Dagbegeleiding De Dorpsbeek biedt dagbegeleiding in een huiselijke sfeer aan mensen met een beperking die extra begeleiding of ondersteuning nodig hebben. De dagbegeleiding werkt met een klein team van professionals en vrijwilligers en biedt elke dag een gevarieerd dagprogramma. Zo ziet een dag bij de Dorpsbeek eruit:

  1. Bij binnenkomst rond 10.00 uur drinken we samen een kopje koffie/ thee met wat lekkers. We bespreken het dagprogramma.
  2. Na de koffie is er de gelegenheid voor een activiteit, kaarten, spelletjes, handwerken en evt. mee helpen met het voorbereiden van de warme maaltijd.
  3. In de middag is het tijd voor een gezamenlijke warme maaltijd.
  4. Na het eten heeft u de gelegenheid om te rusten of wat voor u zelf te doen.
  5. Het middagprogramma begint met een kopje koffie of thee met wat lekkers. Daarna is er nog tijd voor een leuke activiteit, dit kan variëren van knutselen tot zingen.
  6. Om 16:00 uur is de dag afgelopen en gaat u weer naar huis.

Kortom, bij de Dorpsbeek staat gezelligheid en geborgenheid voorop! Om in aanmerking te komen voor de Dagbegeleiding moet er een beschikking afgegeven worden, deze kunt u aanvragen bij het zorgloket van Gemeente Losser. Wilt u graag meer weten neem dan gerust contact met ons op of kom gezellig langs.

De Dorpsbeek is bereikbaar op werkdagen tussen 09:30 en 16:00 uur op 06-3435 9733.

Volg Dagbegeleiding Dorpsbeek op Facebook

Meer over dagvoorziening van CarintReggeland

Adresgegevens

Lutterstraat 2
7581BV Losser

Locatie  Routebeschrijving  

Zorg op deze locatie