't Gerbrand

Carintreggeland Huis 't Gerbrand ligt in de woonwijk Klein Driene. Rondom het gebouw ligt een prachtig aangelegde tuin. 't Gerbrand biedt u een totaal pakket aan zorg- en woonfaciliteiten. Op de begane grond vindt u een sfeervolle ontmoetingsruimte waar u een heerlijk kop koffie kunt komen drinken. 

Over 't Gerbrand

‘t Gerbrand ligt in de woonwijk Klein Driene: een levendige en stijlvolle locatie aan de rand van Hengelo. Aan de voorzijde kijkt u uit over de Oldenzaalsestraat richting Hasseler Es. Aan de achterzijde geniet u van beweging op de voetbalvelden van BWO. U heeft volop gelegenheid om andere mensen te ontmoeten, tijdens activiteiten of in de ontmoetingsruimte. Er is een serre waar u een verjaardag of een feestje kunt vieren. U kunt buiten genieten van een prachtig aangelegde tuin naar een ontwerp van Buro Mien Ruys. Er is voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein voor uw bezoekers.

Volg 't Gerbrand op Facebook

Even binnen kijken

Wonen in 't Gerbrand

Wonen in ’t Gerbrand

U kunt in ‘t Gerbrand komen wonen als u niet langer zelfstandig kunt leven door een lichamelijke beperking of door geheugenproblemen. Maar ook als u wilt wonen met zorg in de buurt. We houden rekening met uw wensen en behoeften zodat u uw leven zoveel als mogelijk kunt invullen zoals u dit wilt.

Appartementen

In 't Gerbrand vindt u een thuis met zorg in de buurt. Naast kleinschalig woonconcepten voor mensen met geheugenproblemen - hier heeft u een eigen zit-/slaapkamer, een eigen badkamer en deelt u een woonkamer met andere bewoners - biedt 't Gerbrand appartementen voor mensen met lichamelijke beperkingen. Hier woont u in een eigen appartement. U ontvangt dagelijks alle zorg en behandeling die u nodig heeft. Het zorgteam helpt u bij uw dagelijkse verzorging, maar u houdt zelf de regie. Uw appartement heeft een woonkamer, een kleine keuken, een aparte slaapkamer, een balkon, badkamer en een berging met wasmachine en droger. 

Wil uw partner meeverhuizen?  Dat kan, want binnen ’t Gerbrand is het mogelijk om als partners samen opgenomen te worden.

Faciliteiten

  • Ontmoetingsruimte
  • Ruim activiteitenaanbod
  • Een serre waar u een verjaardag of een feestje kunt vieren
  • Een prachtig aangelegde tuin naar een ontwerp van Buro Mien Ruys
  • Parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Bushalte op loopafstand van de locatie, aan de Oldenzaalsestraat

Meer informatie

U kunt telefonisch contact opnemen met de zorgregelaar via telefoonnummer 088 - 367 70 00 (lokaal tarief).


Zorgkaart Nederland

Laat uw waardering achter op Zorgkaart Nederland.

Dagbesteding

In 't Gerbrand vult u uw dagen in zoals u dat wilt. Samen koffie drinken, de krant lezen of deelnemen aan verschillende activiteiten. Carintreggeland Huis ’t Gerbrand biedt u een breed activiteitenprogramma aan. Er is een ontmoetingsruimte aanwezig waar u kunt ontspannen of uw maaltijd kunt nuttigen.

De ontmoetingsruimte wordt niet alleen gebruikt door bewoners. Ook wijkbewoners kunnen gebruikmaken van deze ruimte. Bijvoorbeeld om een kopje koffie te drinken of deel te nemen aan activiteiten. Kijk op het activiteitenprogramma in 't Gerbrand voor het overzicht.

Adresgegevens

Händelstraat 1
7557TP Hengelo

Zorg op deze locatie

Behandelingen op deze locatie

  • Bewoners met een lichamelijke beperking
  • Kleinschalig wonen met geheugenproblemen