De Klokstee

Dagbeleving De Schakel in Wijkhuys Nijverheid (gebouw De Klokstee)

Wilt u gezelligheid, ontspanning en sociale contacten, structuur in uw dag of anderen ontmoeten? Kom dan naar dagbeleving De Schakel, gevestigd in Wijkhuys Nijverheid van Wijkkracht. Wijkhuys Nijverheid is een plek voor senioren om elkaar te ontmoeten, te ontspannen en zich   te ontwikkelen. Om bewoners uit de wijk en bezoekers van de dagbeleving met elkaar te verbinden op een bruisende plek zodat ze elkaar kunnen versterken.

Over De Klokstee

Dagvoorziening De Schakel

Dagbeleving De Schakel is een ontmoetingsplek voor actieve senioren die zelfstandig wonen en ondersteuning kunnen gebruiken in hun dagelijks leven. De dagbeleving is gevestigd in Wijkhuys Nijverheid van Wijkracht. De Schakel is een bruisende, stimulerende omgeving waar aandacht is voor zingeving en waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Er is een diversiteit aan deelnemers en activiteiten.

Bij de intake kijken we samen met de bezoeker waar de wensen liggen en bieden vervolgens individuele- als groepsactiviteiten aan die bij hem/haar passen. Bezoekers kunnen deelnemen aan activiteiten van De Schakel en van Wijkracht. Dagvoorziening De Schakel is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 9:00 tot 16:30 uur. U kunt ons bereiken op 074 256 7940 of mail naar dvodeschakel@carintreggeland.nl

Meer over dagvoorziening van CarintReggeland


Adresgegevens

Wilderinkstraat 5-9
7555DS Hengelo

Zorg op deze locatie

Diensten op deze locatie