Het Reggedal

Vlakbij het centrum van Enter vindt u Carintreggeland Huis Het Reggedal. Het Reggedal biedt een totaal pakket aan zorg- en woonfaciliteiten. Daarnaast kunt u hier tijdelijk verblijven. Er is een restaurant en een kapper en in het ontmoetingscentrum kunt u een kopje koffie drinken of uw maaltijd nuttigen.

Over Het Reggedal

U kunt in Het Reggedal komen wonen als u niet langer zelfstandig kunt leven door een lichamelijke beperking of door geheugenproblemen. Het Reggedal biedt een totaalpakket aan zorg. U kunt terecht voor verpleeghuiszorg, wijkverpleging en dagbegeleiding. We houden rekening met uw wensen en behoeften zodat u uw leven zoveel als mogelijk kunt invullen zoals u dit wilt.

Volg Het Reggedal op Facebook

Even binnen kijken

Wonen in Het Reggedal

Appartementen

In Het Reggedal vindt u een thuis met zorg in de buurt. Naast kleinschalige woonconcepten voor mensen met geheugenproblemen biedt Het Reggedal ook eigen appartementen aan voor mensen met lichamelijke beperkingen.

Carintreggeland biedt wijkverpleging in de 46 aanleunwoningen van Het Reggedal, maar ook in het dorp. Het Reggedal heeft 48 plaatsen voor bewoners met een lichamelijke beperking. Op de begane grond bevindt zich Reggevaart, een kleinschalige woonvorm voor 13 ouderen met geheugenproblemen. Binnen de Reggevaart bevinden zich twee woningen, de Klomp en de Zomp. In elke woning wonen zes bewoners die gezamenlijk een zo gewoon mogelijk huishouden voeren. Zo wordt er in huis gekookt en gegeten, de was gedaan en boodschappen gehaald.

Logeren

Het is in overleg met het zorgteam mogelijk dat één van uw naasten bij u blijft logeren. Voor maaltijden betalen zij dan een vergoeding.

Faciliteiten in Het Reggedal

 • Ontmoetingscentrum
 • Kapsalon
 • Winkeltje
 • Biljart
 • Dagbegeleiding
 • WiFi in de openbare ruimtes
 • Parkeerplaatsen op eigen terrein
 • Fysiotherapiepraktijk

Meer informatie

U kunt telefonisch contact opnemen met de zorgregelaar via telefoonnummer 088 - 367 70 00 (lokaal tarief).


Zorgkaart Nederland

Laat uw waardering achter op Zorgkaart Nederland.

Dagbesteding

In Het Reggedal vult u uw dagen in zoals u dat wilt. Samen koffie drinken, de krant lezen of deelnemen aan verschillende activiteiten.

Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd bijvoorbeeld soos, internetcafé, bloemschikken en themabijeenkomsten. Ook inwoners van Enter zijn hierbij welkom. Kijk op het activiteitenprogramma in Het Reggedal voor het overzicht.

Het Reggedal biedt ook dagbegeleiding. Dit kan zowel met als zonder indicatie van het CIZ.

Tijdelijk verblijf

Heeft u tijdelijk verpleeghuiszorg nodig? Dan kunt u in Het Reggedal terecht. Er zijn drie appartementen voor kortdurende opname aanwezig, waarvan gebruik gemaakt kan worden na een ziekenhuisopname of ter ontlasting van de mantelzorg.

Dagbegeleiding Enter

Wilt u gezelligheid, ontspanning en sociale contacten, structuur in uw dag of samen met anderen een maaltijd nuttigen in het restaurant? Dan nodigen we u graag uit in onze dagbegeleiding. Er is van alles te doen. U kunt meedoen aan allerlei (groeps)activiteiten zoals sjoelen, geheugentraining en bloemschikken. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. De dagbegeleiding is de hele week geopend.

Meer over dagvoorziening van CarintReggeland

Adresgegevens

Het Reggedal 23
7468BX Enter

Locatie  Routebeschrijving  

Zorg op deze locatie

Diensten op deze locatie

Behandelingen op deze locatie

 • Bewoners met een lichamelijke beperking
 • Kleinschalig wonen met geheugenproblemen
 • Kleinschalig wonen met psychiatrische problemen
 • Dagvoorziening
 • Ontmoetingscentra