Wellehof

Welkom in Carintreggeland Huis Wellehof in Rijssen. De Wellehof biedt mooie en comfortabele appartementen voor mensen die dagelijks zorg nodig hebben. Wellehof ligt in de woonwijk Plan Zuid: een levendige en stijlvolle locatie. Wellehof biedt volop gelegenheid om andere mensen te ontmoeten. Tijdens activiteiten of in de ontmoetingszaal “de Kuierhook” of de Eshof.

Over Wellehof

Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk? En kunt u door lichamelijke klachten niet meer zelfstandig wonen? U bent van harte welkom in Carintreggeland Huis Wellehof.

Even binnen kijken

Wonen in Wellehof

Appartementen

Wellehof bestaat in totaal uit 24 woningen voor ouderen met een ZZP 4 of ZZP 6. Zorg is altijd dichtbij. 24 uur per dag, iedere dag. De medewerkers werken samen en bieden u de zorg die bij u past. Er is samenwerking en overleg met uw huisarts.

Faciliteiten in Wellehof

  • WiFi in de openbare ruimtes
  • Parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Bushalte op loopafstand
  • Klein winkeltje
  • Gevarieerd activiteitenaanbod in de ontmoetingszaal

U heeft een indicatie nodig

Voor wonen met zorg in Wellehof heeft u een indicatie nodig. De Zorgregelaars van Carintreggeland bespreken graag samen met u de mogelijkheden. Ook ondersteunen zij u bij het aanvragen van een indicatie. Als u een indicatie heeft, betaalt u een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Het Centraal Administratie Kantoor (CAK) bepaalt de hoogte van uw eigen bijdrage. Meer informatie hierover vindt u op de website van het CAK (www.hetcak.nl). De Wet langdurige zorg (Wlz) regelt de kosten van het verblijf, de zorg en de maaltijden in Wellehof. Als u gebruikmaakt van aanvullende diensten of bepaalde activiteiten kunnen hiervoor extra kosten in rekening gebracht worden.

Logeren

Het is in overleg met het zorgteam mogelijk dat één van uw naasten bij u blijft logeren. Voor maaltijden betalen zij dan een vergoeding.

Mantelzorgers welkom

Ook uw mantelzorger is van harte welkom in Wellehof. Als hij/zij graag wil blijven ondersteunen in de zorg aan u is dat natuurlijk altijd mogelijk. U kunt met uw mantelzorger leuke dingen doen en bijvoorbeeld genieten van de faciliteiten van ons restaurant.

Wil uw partner meeverhuizen?

Voor mensen met lichamelijke aandoeningen is partneropname mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met u.


Zorgkaart Nederland

Laat uw waardering achter op Zorgkaart Nederland.

Dagbesteding

Carintreggeland Huis Wellehof biedt een gevarieerd activiteitenprogramma aan. Wij bieden zowel individuele activiteiten als activiteiten in groepsverband aan waaronder handwerken, bewegen voor ouderen, biljarten en computer cursussen. Professionals werken samen met vrijwilligers en mantelzorgers. Wij zijn blij met iedere helpende hand.

De ontmoetingsruimte wordt niet alleen gebruikt door bewoners. Ook wijkbewoners kunnen gebruikmaken van deze ruimte. Bijvoorbeeld om een kopje koffie te drinken of deel te nemen aan activiteiten. Kijk op het activiteitenprogramma in Wellehof voor het overzicht.

Tijdelijk verblijf

Het is mogelijk om een appartement/aanleunwoning nabij Wellehof te huren. U huurt een appartement via Woningbouwvereniging Viverion.

Dagbegeleiding De Boei

Dagbegeleiding De Boei is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur geopend. Komt u ons bezoeken neem dan de ingang aan de Kattenhaarsweg 2.

Volg Dagbegeleiding De Boei op Facebook

Meer over dagvoorziening van CarintReggeland

Adresgegevens

Welleweg 19
7462GE Rijssen

Locatie  Routebeschrijving  

Zorg op deze locatie