Het Woolde

Vlakbij het centrum van Hengelo vindt u Carintreggeland Huis Het Woolde. Rondom de gebouwen liggen mooie tuinen. Het Woolde biedt u een totaal pakket aan zorg- en woonfaciliteiten. Het Woolde biedt diverse behandelingsmogelijkheden zoals een diëtist. Er is een restaurant en een kapper.

Over Het Woolde

U kunt in Het Woolde komen wonen als u niet langer zelfstandig kunt leven door een lichamelijke of psychische beperking. We houden rekening met uw wensen en behoeften zodat u uw leven zoveel als mogelijk kunt invullen zoals u dit wilt.

Volg Het Woolde op Facebook

Even binnen kijken

Wonen in Het Woolde

Let op: Bovenstaande beelden van de locatie zijn niet meer actueel. Zodra de nieuwbouw gereed is, wordt dit aangepast.

 

Appartementen

In Het Woolde vindt u een thuis met zorg in de buurt, rondom de gebouwen liggen mooie tuinen. Naast kleinschalige woonconcepten voor mensen met geheugenproblemen biedt Het Woolde ook eigen appartementen voor mensen met lichamelijke beperkingen. Elke bewoner heeft een eigen kamer met daarnaast een gezamenlijke ontmoetingsruimte.

Wil uw partner meeverhuizen?

Dat kan, want binnen Het Woolde is het mogelijk om als partners samen opgenomen te worden.

Logeren

Het is in overleg met het zorgteam mogelijk dat één van uw naasten bij u blijft logeren. Voor maaltijden betalen zij dan een vergoeding.

Faciliteiten

WiFi in de openbare ruimtes
Ontmoetingsruimte
Restaurant
Winkel
Kapsalon
Mooie tuinen

Meer informatie

U kunt telefonisch contact opnemen met de zorgregelaar via telefoonnummer 088 - 367 70 00 (lokaal tarief).


Zorgkaart Nederland

Laat uw waardering achter op Zorgkaart Nederland.

Dagbesteding

In Het Woolde vult u uw dagen in zoals u dat wilt. Samen koffie drinken, de krant lezen of deelnemen aan verschilende activiteiten. Er is een ontmoetingsruimte aanwezig waar u kunt ontspannen of uw maaltijd kunt nuttigen.

De ontmoetingsruimte wordt niet alleen gebruikt door bewoners. Ook wijkbewoners kunnen gebruikmaken van deze ruimte. Bijvoorbeeld om een kopje koffie te drinken of deel te nemen aan activiteiten. Kijk op het activiteitenprogramma in Het Woolde voor het overzicht.

Appartement huren

Wil uw partner meeverhuizen? En heeft u partner geen indicatie? Dan kan uw partner een appartement huren in Hiebendaal. Dit is mogelijk via Twinta.


Adresgegevens

Geerdinksweg 130
7555DR Hengelo

Zorg op deze locatie

Diensten op deze locatie

Behandelingen op deze locatie

  • Bewoners met een lichamelijke beperking
  • Kleinschalig wonen met geheugenproblemen
  • Fysiotherapie
  • Ontmoetingscentra