De Weijdehof

In de wijk Sluitersveld in Almelo vindt u Carintreggeland Huis De Weijdehof. Het is een vrij nieuwe en comfortabele locatie. U woont dichtbij allerlei voorzieningen. Er is een winkelcentrum op loopafstand van de locatie waar u bijvoorbeeld een bosje bloemen kunt kopen. Er is een kapper en een ontmoetingsruimte waar u een kopje koffie kunt drinken.

Over De Weijdehof

U kunt in De Weijdehof komen wonen als u niet langer zelfstandig kunt wonen door geheugenproblemen. We houden rekening met uw wensen en behoeften zodat u uw leven zoveel als mogelijk kunt invullen zoals u dit wilt. De Weijdehof ligt op loopafstand van een winkelcentrum met supermarkten, bloemenwinkel, drogist en een poelier. Wijkbewoners zijn van harte welkom in de Weijdehof en kunnen gebruikmaken van de ontmoetingsruimte of deelnemen aan de activiteiten.

Volg De Weijdehof op Facebook

Even binnen kijken

Wonen in De Weijdehof

Appartementen

In De Weijdehof vindt u een thuis met zorg in de buurt. Er zijn kleinschalige woonconcepten voor mensen met geheugenproblemen. De Weijdehof is ideaal voor als u niet naar een groot zorgcomplex wil verhuizen.

Wil uw partner meeverhuizen?

Partneropname is mogelijk wanneer beide partners een indicatie hebben. Ook is het mogelijk voor de partner om een appartement in de buurt te huren via woningstichting St. Joseph. Via een loopbrug is de Weijdehof verbonden met het appartementencomplex van de Woningstichting St. Joseph.

Logeren

Het is in overleg met het zorgteam mogelijk dat één van uw naasten bij u blijft logeren. Voor maaltijden betalen zij dan een vergoeding.

Faciliteiten

  • Ontmoetingsruimte
  • Bibliotheek
  • Kapper
  • Pedicure
  • Internetcafé
  • WiFi in het restaurant

Meer informatie

U kunt telefonisch contact opnemen met de zorgregelaar via telefoonnummer 088 - 367 70 00 (lokaal tarief).


Zorgkaart Nederland

Laat uw waardering achter op Zorgkaart Nederland.

 

Dagbesteding

In De Weijdehof vult u uw dagen in zoals u dat wilt. Samen muziek maken, een voetbalwedstrijd bezoeken, bezig zijn met kunst, een boek lezen of deelnemen aan verschillende activiteiten. Daarnaast beschikt De Weijdehof over een internetcafé waar u informatie kunt zoeken of kunt e-mailen.

De ontmoetingsruimte wordt niet alleen gebruikt door bewoners. Ook wijkbewoners kunnen gebruikmaken van deze ruimte. Bijvoorbeeld om een kopje koffie te drinken of deel te nemen aan activiteiten. Kijk op het activiteitenprogramma in De Weijdehof voor het overzicht.

Appartement huren

Wilt u graag vlakbij De Weijdehof komen wonen? Via een loopbrug is de Weijdehof verbonden met het appartementencomplex van de Woningstichting St. Joseph. U  kunt via woningstichting St. Joseph een appartement huren zodat u dicht bij De Weijdehof woont.

Adresgegevens

Schietspoel 2
7603WB Almelo

Locatie  Routebeschrijving  

Zorg op deze locatie

Diensten op deze locatie

Behandelingen op deze locatie

  • Kleinschalig wonen met geheugenproblemen
  • Ontmoetingscentra