De Elshof

Aan de rand van woonwijk De Schelfhorst in Almelo vindt u Carintreggeland Huis De Elshof. De Elshof is gelegen in een aparte vleugel in zorgcentrum Friso. De Elshof biedt u een totaal pakket aan zorg- en woonfaciliteiten. U heeft volop gelegenheid om andere mensen te ontmoeten tijdens activiteiten of in het restaurant!

Over De Elshof

U kunt in De Elshof komen wonen als u niet langer zelfstandig kunt leven door geheugenproblemen. U vindt een thuis met zorg in de buurt. Verpleeghuiszorg binnen de muren van Woon & Zorgcentrum Friso. Er zijn kleinschalige woonconcepten voor mensen met geheugenproblemen. We houden rekening met uw wensen en behoeften zodat u uw leven zoveel als mogelijk kunt invullen zoals u dit wilt.

Faciliteiten

  • Wifi in de openbare ruimtes
  • Parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Bewegingstuin
  • Bushalte op loopafstand
Volg De Elshof op Facebook

Even binnen kijken

Wonen in De Elshof

Appartementen

De Elshof biedt plaats aan 30 bewoners. Er zijn woningen voor bewoners met geheugenproblemen.

Wil uw partner meeverhuizen?

Partneropname is mogelijk wanneer beide partners een indicatie hebben. Heeft uw partner geen indicatie, dan bestaat soms de mogelijkheid om een appartement in de nabijheid te huren.

Logeren

Het is in overleg met het zorgteam mogelijk dat één van uw naasten bij u blijft logeren. Voor maaltijden betalen zij dan een vergoeding.


Zorgkaart Nederland

Laat uw waardering achter op Zorgkaart Nederland.

 

Dagbesteding

In De Elshof vult u uw dagen in zoals u dat wilt. Samen koffie drinken of de krant lezen. Door de aanwezige activiteiten en faciliteiten in De Elshof en Friso heeft u een comfortabele en aangename woonomgeving.

Ook wijkbewoners zijn van harte welkom om bijvoorbeeld een kopje koffie te drinken of deel te nemen aan activiteiten. Kijk op het activiteitenprogramma in De Elshof voor het overzicht.

Adresgegevens

Rustweg 1
7608 RM Almelo

Locatie  Routebeschrijving  

Zorg op deze locatie

Behandelingen op deze locatie

  • Kleinschalig wonen met geheugenproblemen