Hoog Schuilenburg

In Almelo, middenin de wijk Aalderinkshoek staat Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg nabij diverse voorzieningen. Een verpleeghuislocatie voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen door een lichamelijke beperking en een indicatie hebben voor wonen met zorg en behandeling.

Over Hoog Schuilenburg

In Almelo, middenin de wijk Aalderinkshoek staat Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg nabij diverse voorzieningen. Een verpleeghuislocatie voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen door een lichamelijke beperking en een indicatie hebben voor wonen met zorg en behandeling.

Volg Hoog Schuilenburg op Facebook

Even binnen kijken

Wonen in Hoog Schuilenburg

U kunt in ons verpleeghuis wonen als u niet langer zelfstandig kunt leven door een lichamelijke beperking. U kunt hier komen wonen als u een indicatie heeft voor wonen met zorg en behandeling.

Hospice

In Hoog Schuilenburg is een Hospice gevestigd. Er zijn twee volledig ingerichte appartementen beschikbaar voor mensen in hun laatste levensfase met een logeermogelijkheid voor familie. De zorg wordt verleend door de medewerkers van Hoog Schuilenburg. Zo kunnen wij, als dit niet meer thuis kan, de laatste levensfase waardig en waardevol laten zijn.

Appartementen

In Hoog Schuilenburg vindt u een thuis met zorg in de buurt. Rondom het gebouw liggen mooie tuinen. De appartementen bestaan uit een hal, woonkamer, open keuken, aparte slaapkamer en een doucheruimte.

Wil uw partner meeverhuizen?

Voor mensen met lichamelijke aandoeningen is partneropname mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Logeren

Het is in overleg met het zorgteam mogelijk dat één van uw naasten bij u blijft logeren. Voor maaltijden betalen zij dan een vergoeding.

Faciliteiten

  • Restaurant
  • Ontmoetingsruimte
  • Bibliotheek
  • Winkel
  • Praktijk voor fysiotherapie
  • Kapper
  • Trombosedienst
  • Parkeerplaatsen op eigen terrein
  • WiFi in het restaurant
  • Aangrenzend bevindt zich een gezondheidscentrum met huisartsen, diëtist en prikpost.

Meer informatie

U kunt telefonisch contact opnemen met de zorgregelaar via telefoonnummer 088 - 367 70 00 (lokaal tarief).


Zorgkaart Nederland

Laat uw waardering achter op Zorgkaart Nederland.

Dagbesteding

In Hoog Schuilenburg vult u uw dagen in zoals u dat wilt. Samen koffie drinken, de krant lezen of deelnemen aan verschillende activiteiten. Regelmatig worden er in de ontmoetingsruimte leuke activiteiten georganiseerd zoals een muziek- en spelletjesavond, bloemschikken en vitaal en fit activiteiten. In de ontmoetingsruimte kunt u ook ontspannen of uw maaltijd kunt nuttigen.

De ontmoetingsruimte wordt niet alleen gebruikt door bewoners. Ook wijkbewoners kunnen gebruikmaken van deze ruimte. Bijvoorbeeld om een kopje koffie te drinken of deel te nemen aan activiteiten. Kijk op het activiteitenprogramma in Hoog Schuilenburg voor het overzicht.

Tijdelijk verblijf

Heeft u tijdelijk een woonruimte nodig in een verpleeghuis met direct zorg in de buurt? Dan kunt in Hoog Schuilenburg terecht om tijdelijk te verblijven. 

Appartement huren

Heeft u geen indicatie? Dan is het mogelijk een appartement te huren via Woonzorg Nederland. U kunt daarvoor contact opnemen met de woonconsulent van Woonzorg Nederland, telefoon 088 22 49 111.

Adresgegevens

Beethovenlaan 1
7604 GC Almelo

Locatie  Routebeschrijving  

Zorg op deze locatie

Diensten op deze locatie