Carintreggeland Doet (Schout Doddestraat)

Bij dagvoorziening Carintreggeland Doet kunt u van maandag tot en met vrijdag terecht voor een zinvolle dagbesteding in het kader van Ondersteuning Maatschappelijke Deelname.

Om deel te nemen heeft u een Wmo-indicatie nodig. U kunt daarvoor terecht bij het zorginformatiepunt, Koningsweg 28 in Vriezenveen.

Over Carintreggeland Doet (Schout Doddestraat)

Bij ons bent u welkom zoals u bent.
Uw levensverhaal en persoonlijke ondersteuningsbehoefte staan centraal.
Samen kijken we naar de mogelijkheden voor passende activiteiten en een nieuw doel in uw leven.
 

Door activiteiten grenzen verleggen

We zoeken naar passende activiteiten voor u. De activiteiten stimuleren uw motoriek en brein. Zo kunt u zich persoonlijk ontwikkelen. Ook het sociale contact in de groep heeft de aandacht. U heeft contact met medebezoekers,
medewerkers van Carintreggeland en vrijwilligers. We zien mooie vriendschappen ontstaan. Door het onderlinge contact durven de bezoekers meer; u kunt anderen inspireren en nieuwe uitdagingen in uzelf vinden.
 

Wat maakt onze dagvoorziening zo bijzonder?

Carintreggeland DOET ligt in de natuurrijke omgeving van Vriezenveen. Hierdoor kunnen de bezoekers er regelmatig op uit met de Duofiets of voor een wandeling. Wij delen de locatie met Voetbalvereniging DETO. Naast onze creatieve activiteiten verrichten wij ondersteunende werkzaamheden voor DETO. Zoals het inbinden van het clubblad of het vouwen van voetbaltenues. Helpt u ons mee?
 

Meer weten?

U bent van harte welkom onze locatie te bezoeken om een indruk te krijgen van onze dagvoorziening.
Voor meer informatie kunt u ook bellen. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 06 2008 0135.
Volg Carintreggeland Doet (Schout Doddestraat) op Facebook

Dagvoorziening Carintreggeland DOET

Meer over dagvoorziening van CarintReggeland

Adresgegevens

Schout Doddestraat 48
7671 GT Vriezenveen

Locatie  Routebeschrijving  

Zorg op deze locatie

Behandelingen op deze locatie

  • Dagvoorziening