De Bolder

Op het Eltheto terrein in Rijssen staan meerdere zorggebouwen, waar De Bolder er één van is. In De Bolder bevindt zich op de begane grond dagbegeleiding De Bolder, een restaurant met WIFI, een stilteruimte, een biljarttafel en een kapsalon waar u gebruik van kunt maken.

Over De Bolder

Even binnen kijken

Bij dagbegeleiding De Bolder kunt u van maandag tot en met vrijdag terecht voor een zinvolle dagbesteding. Woont u zelfstandig maar heeft u door geheugenproblemen behoefte aan ondersteuning bij uw week- en daginvulling? Wij bieden een vertrouwde plek en ondersteunen u zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen. Daarnaast wordt uw partner en/of mantelzorgers ontlast.

Dagbegeleiding De Bolder biedt activiteiten in groepsverband, maar er is ook ruimte voor individuele aandacht. Het activiteitenprogramma bestaat onder andere uit: gezamenlijk koffie drinken, geheugentraining, voorlezen van de krant, bewegingsactiviteiten en zingen

Wilt u graag een kijkje komen nemen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en/of een kopje koffie komen drinken.

Adresgegevens

Karel Doormanstraat 36
7461ER Rijssen

Locatie  Routebeschrijving  

Zorg op deze locatie