Anholtskamp

Vlakbij het centrum vindt u Carintreggeland Huis Anholtskamp. De Anholtskamp biedt u een totaal pakket aan zorg- en woonfaciliteiten en een dagbegeleiding. In ontmoetingsruimte de Koekoekzaal kunt u activiteiten volgen of even ontspannen. 

Over Anholtskamp

U kunt in de Anholtskamp komen wonen als u niet langer zelfstandig kunt leven door een lichamelijke beperking of door geheugenproblemen. We houden rekening met uw wensen en behoeften zodat u uw leven zoveel als mogelijk kunt invullen zoals u wilt.

 

Volg Anholtskamp op Facebook

Even binnen kijken

 

 

Wonen in Anholtskamp

In de Anholtskamp vindt u een thuis met zorg in de buurt. Naast kleinschalige woonconcepten voor mensen met geheugenproblemen biedt de Anholtskamp ook appartementen voor mensen met lichamelijke beperkingen. Elke bewoner heeft een eigen zit/slaapkamer met eigen meubilair. Met daarnaast een gezamenlijke ontmoetingsruimte. De Anholtskamp beschikt over negen appartementen voor met mensen met lichamelijke klachten en daarnaast zijn er drie kleinschalige woongroepen voor mensen met dementie. In twee woongroepen wonen zes bewoners, één woongroep heeft acht bewoners.

Wil uw partner meeverhuizen?

Voor mensen met lichamelijke aandoeningen is partneropname mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Logeren

Het is in overleg met het zorgteam mogelijk dat één van uw naasten bij u blijft logeren. Voor maaltijden betalen zij dan een vergoeding.


Zorgkaart Nederland

Laat uw mening achter op Zorgkaart Nederland

Dagbesteding

In de Anholtskamp vult u uw dagen in zoals u dat wilt. Samen koken, samen een kopje koffie drinken, de krant lezen of deelnemen aan verschillende activiteiten die worden gehouden in ontmoetingsruimte in de Koekoekzaal. Daarnaast biedt Dagbegeleiding Trefpunt diverse activiteiten.

De ontmoetingsruimte wordt niet alleen gebruikt door bewoners. Ook wijkbewoners kunnen gebruikmaken van deze ruimte. Bijvoorbeeld om een kopje koffie te drinken of deel te nemen aan activiteiten. Kijk op het activiteitenprogramma  in de Anholtskamp voor het overzicht.

 

Appartement huren

Het is mogelijk om een appartement te huren via Woonzorg Nederland in de nabijheid van zorg en/of uw partner. Woonzorg Nederland verhuurt 34 appartementen (zogenaamde aanleunwoningen) in de Anholtskamp waar mensen zelfstandig kunnen wonen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Woonzorg Nederland, telefoon 088 921 0323 (bereikbaar tussen 8.30 en 13.00 uur).

Dagbegeleiding Trefpunt

Wilt u gezelligheid, ontspanning en sociale contacten, structuur in uw dag of samen met anderen een maaltijd nuttigen in het restaurant? Dan nodigen we u graag uit in onze dagbegeleiding Trefpunt. Er is van alles te doen, u kunt meedoen aan allerlei groepsactiviteiten. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Dagbegeleiding Trefpunt is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur - 17:00 uur.

Meer over dagvoorziening van CarintReggeland

Adresgegevens

A. ten Hovestraat 1
7475CZ Markelo

Locatie  Routebeschrijving  

Zorg op deze locatie

Diensten op deze locatie

Behandelingen op deze locatie

  • Bewoners met een lichamelijke beperking
  • Kleinschalig wonen met geheugenproblemen
  • Dagvoorziening