De Stoevelaar

Carintreggeland Huis de Stoevelaar in Goor biedt u wonen met zorg in een mooi en comfortabel appartement. In een gezellige en veilige woonomgeving. De Stoevelaar biedt dagbegeleiding, tijdelijke zorg en verpleeghuiszorg. Er is een gezellig terras, een winkeltje, een onmoetingsruimte en een belevingstuin.
Ook het kantoor van de wijkverpleging vindt u in de Stoevelaar.

Over De Stoevelaar

De Stoevelaar is een levendige en stijlvolle locatie aan de rand van Goor. De locatie is goed zichtbaar vanaf de Provinciale weg richting Markelo. Afhankelijk van de hoogte kijkt u uit over het mooie Twentse landschap. De Stoevelaar grenst direct aan een bosrijk natuurgebied. Dit biedt volop de gelegenheid tot wandelen. U heeft veel mogelijkheden om andere mensen te ontmoeten. Tijdens activiteiten of in het ontmoetingscentrum.

Volg De Stoevelaar op Facebook

Even binnen kijken

Wonen in De Stoevelaar

De Stoevelaar biedt dagbegeleiding, tijdelijke zorg en verpleeghuiszorg. Heeft  u een toenemende behoefte aan zorg? Dan kunt u in De Stoevelaar zelfstandig blijven wonen. De zorg wordt zoveel mogelijk afgestemd op uw persoonlijke situatie. U bepaalt wanneer en in welke mate. Doordat wij welzijn, woonbegeleiding en zorg hebben geïntegreerd, hoeft u uw vragen niet bij verschillende instanties te stellen.

Appartementen

U kunt in De Stoevelaar terecht als u door geheugenproblemen niet meer zelfstandig thuis kunt wonen of wilt wonen met zorg in de buurt.

Faciliteiten in De Stoevelaar

 • Winkeltje
 • WiFi in het ontmoetingscentrum
 • Prachtig aangelegde belevingstuin die de zintuigen prikkelt met kleurrijke en geurende planten en de aanwezigheid van (aaibare) dieren.
 • Gezellig terras
 • Bewegingstoestel buiten waarvan bij mooi weer gebruik wordt gemaakt
 • Parkeerplaatsen op eigen terrein
 • Logeerkamer
 • Ruimte voor bijvoorbeeld een pedicure, prikpost, kapper of schoonheidsspecialiste

Met of zonder indicatie

Heeft u een indicatie voor wonen met zorg? Dan bent u welkom in De Stoevelaar. De zorgregelaars van Carintreggeland bespreken graag samen met u de mogelijkheden. Ook ondersteunen zij u bij het aanvragen van een indicatie. Heeft u geen indicatie? U kunt een appartement huren via Twinta.

Mantelzorgers welkom

Ook uw mantelzorger is van harte welkom in De Stoevelaar en als hij/zij graag wil blijven ondersteunen in de zorg aan u is dat natuurlijk altijd mogelijk. U kunt ook met uw mantelzorger leuke dingen doen en bijvoorbeeld genieten van de faciliteiten van ons restaurant.

Wil uw partner meeverhuizen?

Binnen De Stoevelaar is het op de somatiek mogelijk om als partners samen opgenomen te worden. Ook is het mogelijk voor uw partner (zonder indicatie) om een appartement te huren via Twinta. Wij bespreken graag wat mogelijk is.

Logeren

Het is in overleg met het zorgteam mogelijk dat één van uw naasten bij u blijft logeren. Voor maaltijden betalen zij dan een vergoeding.


Zorgkaart Nederland

Laat uw waardering achter op Zorgkaart Nederland.

Dagbesteding

Kent u momenten dat u wel wat afleiding kunt gebruiken? De Stoevelaar biedt een activiteitenprogramma aan, dat is aangepast op uw wensen. Wij bieden activiteiten individueel of in groepsverband aan. Een gevarieerd activiteitenaanbod is alleen mogelijk met ondersteuning van familie van bewoners en vrijwilligers. Wij zijn blij met iedere helpende hand.

Het ontmoetingscentrum wordt niet alleen gebruikt door bewoners. Ook wijkbewoners kunnen gebruik maken van deze ruimte. Bijvoorbeeld om een kopje koffie te drinken of deel te nemen aan activiteiten. Kijk op het activiteitenprogramma in voor het overzicht.

Tijdelijk verblijf

Wilt u bij ons komen logeren?  Dat kan! De Stoevelaar biedt u een kamer waar u comfortabel kunt logeren. 


Appartement huren

Wordt u partner opgenomen in de Stoevelaar en wilt u in buurt komen wonen? Dan kunt u via Twinta een appartement huren in de Stoevelaar.

Dagbegeleiding De Binnenhof

Wilt u gezelligheid, ontspanning en sociale contacten, structuur in uw dag of samen met anderen een maaltijd nuttigen in het restaurant? Dan nodigen we u graag uit in onze dagbegeleiding De Binnenhof. Er is van alles te doen, u kunt meedoen aan allerlei groepsactiviteiten. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Dagbegeleiding De Binnenhof is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 - 17.00 uur.

Op de Facebookpagina van de Stoevelaar vindt u regelmatig informatie over activiteiten van De Binnenhof.

Volg Dagbegeleiding De Binnenhof op Facebook

Meer over dagvoorziening van CarintReggeland

Adresgegevens

De Stoevelaar 1
7471 AB Goor

Locatie  Routebeschrijving  

Zorg op deze locatie

Diensten op deze locatie

Behandelingen op deze locatie

 • Bewoners met een lichamelijke beperking
 • Kleinschalig wonen met geheugenproblemen
 • Dagvoorziening
 • Ontmoetingscentra