Bellinckborg

Dichtbij het centrum van Hengelo en aan de rand van de Hengelose Es vindt u Carintreggeland Huis Bellinckborg. Bellinckborg biedt u een totaal pakket aan zorg- en woonfaciliteiten. In de buurt vindt u een parkje. Er is een brasserie waar u kunt eten of een kop koffie kunt drinken.

Even binnen kijken

 

 

Wonen in Bellinckborg

U kunt in Bellinckborg komen wonen als u niet langer zelfstandig kunt leven door geheugenproblemen of een lichamelijke beperking. We houden rekening met uw wensen en behoeften zodat u uw leven zoveel als mogelijk zelf kunt invullen zoals u dit wilt.

Appartementen

In Bellinckborg vindt u een thuis met zorg in de buurt. Bellinckborg biedt 21 appartementen voor bewoners met lichamelijke klachten en 30 plaatsen, 5 groepen van 6 bewoners, voor bewoners met dementie. Daarnaast is er een brasserie met kookgelegenheid waar elke dag gekookt wordt. De appartementen voor bewoners met een lichamelijke beperking hebben een woonkamer met keuken, berging, aparte slaapkamer, eigen badkamer, balkon, wasmachine en droger en plafondtillift. De zit-/slaapkamers van bewoners met geheugenproblemen hebben allemaal een eigen badkamer en elke groep heeft een gezamenlijke huiskamer.

Wil uw partner meeverhuizen?

Voor mensen met lichamelijke aandoeningen is partneropname mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Logeren

Het is in overleg met het zorgteam mogelijk dat één van uw naasten bij u blijft logeren. Voor maaltijden betalen zij dan een vergoeding.

Faciliteiten

  • Recreatieruimte met kookfaciliteit
  • Parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Een mooi aangelegd terras
  • Een bushalte op loopafstand van de locatie
  • Winkelcentrum Hengelose Es op loopafstand
  • Een parkje op loopafstand

Meer informatie

U kunt telefonisch contact opnemen met de zorgregelaar via telefoonnummer 088 - 367 70 00 (lokaal tarief).
 

Zorgkaart Nederland

Laat uw waardering achter op Zorgkaart Nederland.

Dagbesteding

In Bellinckborg vult u uw dagen in zoals u dat wilt. Samen koffie drinken, de krant lezen of deelnemen aan verschillende activiteiten. Er is een ontmoetingsruimte aanwezig waar u kunt ontspannen of uw maaltijd kunt nuttigen.

De recreatieruimte wordt niet alleen gebruikt door bewoners. Ook wijkbewoners kunnen gebruikmaken van deze ruimte. Bijvoorbeeld om een kopje koffie te drinken of deel te nemen aan activiteiten. Kijk op het activiteitenprogramma in Bellinckborg voor het overzicht.

Adresgegevens

Sloetsweg 180
7556HV Hengelo

Locatie  Routebeschrijving  

Zorg op deze locatie

Behandelingen op deze locatie

  • Bewoners met een lichamelijke beperking
  • Kleinschalig wonen met geheugenproblemen