De Ledenservice. Je wilt niet zonder!

Met het uitgebreide aanbod van De Ledenservice maken wij het leven leuker, makkelijker en veiliger. Jong of oud. Iedereen kan zo nu en dan ondersteuning gebruiken. Van aan-huis diensten, advies over langer thuis blijven wonen tot een gezellig dagje uit. Dat is allemaal mogelijk.

Uw verwachtingen en wensen veranderen en wij veranderen mee. Samen met leden zorgen we ervoor dat het aanbod relevant en divers blijft. Voor het nieuwe jaar is het aanbod wederom uitgebreid en zijn er nieuwe (sociale) ondernemers aangesloten. Waarbij kwaliteit garant staat. Dit overzicht ontvangt u eind januari 2020 met uw nieuwe ledenpas.

En dat voor € 18,50 per huishouden, per kalenderjaar. De Ledenservice. Je wilt niet zonder!  

Lid worden Voordeel overzicht

Puzzelboek voor u!
Door maatregelen van het RIVM, rondom het coronavirus zitten we allemaal thuis. Om een beetje weerstand te bieden tegen de verveling hebben we een mooi puzzelboek. Wilt u deze aanvragen voor u zelf of voor iemand anders? Dat kan, door een mail te sturen naar leden@carintreggeland.nl Dan sturen wij ons puzzelboek, gratis naar u toe.

 

Leefstijl bij dementie

Alle bijeenkomsten zijn afgelast tot 1 september ivm het Coronavirus. Zodra de mogelijkheid er is wordt er een nieuwe datum gepland. We houden u op de hoogte via deze pagina.

 

Een druppelbril, dat is handig!

Zonder problemen oogdruppels toedienen. Door inventieve ideeën is dit voor steeds meer mensen mogelijk. Carintreggeland ondersteunt innovaties zoals de druppelbril, opdat cliënten meer vrijheid hebben om te gaan en te staan waar zij willen.

Leden betalen voor een druppelbril €10,50 i.p.v. €12,50 (factuur achteraf, geen verzendkosten)

Direct bestellen: 

Direct contact 074 367 71 77

Email leden@carintreggeland.nl

 

 

Waar kunnen we u mee helpen?

U kunt veel vinden op deze site over Carintreggeland. Daarmee maken we het u makkelijk. Maar wanneer dat uw voorkeur heeft, mag bellen of mailen natuurlijk ook.

Direct een vraag stellen     Direct bellen 088 367 7000