Contact

Carintreggeland
Boortorenweg 20
7554 RS  Hengelo

T:  088 367 70 00
E:  info@carintreggeland.nl

Het Woolde

Geerdinksweg 130
7555 DR Hengelo
Tel: 088 367 70 00

 

Vlakbij het centrum van Hengelo vindt u woonzorgcentrum Het Woolde. U woont er comfortabel, met zorg en andere diensten binnen handbereik.


In en om woonzorgcentrum Het Woolde
Woonzorgcentrum Het Woolde heeft een rijke historie in Hengelo. Van oudsher heeft het woonzorgcentrum warme banden met de protestants christelijke samenleving in Hengelo, maar Het Woolde staat natuurlijk open voor alle groeperingen. De huidige, goed onderhouden, accommodaties bieden woonruimte (één- en tweepersoonsappartementen) aan 175 bewoners. Binnen Het Woolde zijn twee kleine afdelingen voor dementerende bewoners (ZZP VV 5 en 7). Deze bewoners krijgen de specifieke begeleiding en verzorging zodat ze niet hoeven te verhuizen. Daarnaast is er een kleine afdeling voor Verzorgd Wonen met behandeling, voorheen bekend als somatische verpleeghuiszorg (ZZP VV 4,6 en 8). Bewoners hebben een eigen appartement.

Binnen Het Woolde is het mogelijk om als partners samen opgenomen te worden. Ook is het mogelijk voor de partner om een appartement in de nabijheid te huren via Twinta.

In Het Woolde is ook een afdeling voor mensen die een knie- en/of heup-operatie (OCON) hebben ondergaan. Zij kunnen in Het Woolde herstellen. Deze afdeling heeft een hotelmatige opzet.

Rondom de gebouwen liggen mooie tuinen. In het gebouw is een grote ontmoetingsruimte waar cliënten naast recreatie en ontspanning elke dag kunnen eten in sfeervolle omgeving. Cliënten kunnen kiezen wanneer zij warm willen eten ‘s middags of ’s avonds en waar zij dat doen. In het restaurant wordt u bediend door onze gastvrouwen. U kunt er samen met familie,vrienden of kennis dineren.

Wooncentrum De Hiebendaal is direct verbonden met Het Woolde.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Het Woolde, telefoon (074) 367 30 00.

Aanmelden
Voor een verblijf in woonzorgcentrum Het Woolde hebt u een indicatie nodig voor 'langdurig verblijf'. Deze indicatie kunt u aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ), telefoon (088) 789 12 10. Geef hierbij door dat uw voorkeur uitgaat naar Carintreggeland Het Woolde. Het CIZ zorgt er dan voor dat wij contact met u opnemen.

Carintreggeland kan u ook helpen met de aanvraag bij het CIZ. Neem hiervoor contact op met de Meld en Zorg Centrale, telefoon 088 367 70 00 (lokaal tarief). Wij verzorgen dan samen met u de aanvraag. Via de Meld en Zorg Centrale kan geregeld worden dat u vooraf al een kijkje kunt nemen in Het Woolde.

U kunt uw waardering over Het Woolde geven op Zorgkaart Nederland. Hier vindt u ook ervaringen van anderen.

http://www.carintreggeland.nl/