Contact

Carintreggeland
Boortorenweg 20
7554 RS  Hengelo

T:  088 367 70 00
E:  info@carintreggeland.nl

Dokter Eekmanhof

Synagogepassage 1-4
7591 MB Denekamp
Tel: 088 367 70 00

De locatie Dokter Eekmanhof is een nieuw woonzorgcomplex voor ouderen met geheugenproblemen. Het is een project van Carintreggeland en woningstichting St. Joseph Almelo. De Dokter Eekmanhof staat in het centrum van Denekamp. Het woonzorgcomplex is gebouwd als een soort hofje, met een passage voor fietsers en voetgangers. Het bestaat uit vier op zichzelf staande woonblokken. In elk woonblok zijn acht appartementen, waar acht bewoners met geheugenproblemen gaan wonen onder begeleiding van een verzorgende. De bewoners wonen zelfstandig in appartementen en voeren per woonblok een gezamenlijke huishouding. Activiteiten vinden plaats in de gemeenschappelijke ruimte die per woonblok aanwezig is.

Binnen de Dokter Eekmanhof is het mogelijk om als partners samen opgenomen te worden.


Via deze 3D-animatie krijgt u een indruk van de indeling van de Dokter Eekmanhof.


De Dokter Eekmanhof heeft nog ruimte voor nieuwe aanmeldingen. Om voor een appartement in het woonzorgcomplex in aanmerking te komen, is een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg nodig.


Meer weten?
In deze brochure is meer informatie te vinden. U kunt ook contact opnemen met onze Zorgregelaars Team Oost, telefoon (074) 367 77 77.

http://www.carintreggeland.nl/