Contact

Carintreggeland
Boortorenweg 20
7554 RS  Hengelo

T:  088 367 70 00
E:  info@carintreggeland.nl

Disclaimer

Aansprakelijkheid
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Privacy
Als u via deze website reageert via bijvoorbeeld een formulier of e-mail, dan worden de door u verstrekte gegevens gebruikt om te reageren op uw vraag of verzoek. Carintreggeland is daarnaast geinteresseerd in gegevens die iets zeggen over het gebruik van de website. Om eventuele aanpassingen te verrichten aan de apparatuur en de wensen en voorkeuren van onze bezoekers worden bezoekersgegevens geregistreerd.

Merken
Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Carintreggeland, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Carintreggeland is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Copyright
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Carintreggeland is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. © Carintreggeland, 2011


Als u meer informatie wilt, kunt u een e-mail sturen naar info@carintreggeland.nl

Carintreggeland
Postbus 506
7550 AM Hengelo
telefoon 088 367 70 00

http://www.carintreggeland.nl/