Contact

Carintreggeland
Boortorenweg 20
7554 RS  Hengelo

T:  088 367 70 00
E:  info@carintreggeland.nl

Werken en stage

Werken en stage
Carintreggeland is een zorgorganisatie en biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Bij ons werken ongeveer 3700 medewerkers. Wij bieden zowel intramurale zorg in een aantal verpleeghuizen als (specialistische) wijkverpleging bij mensen thuis. Deze zorg wordt geboden door zelfstandige teams. Het welzijn van onze klanten komt hierbij altijd op de eerste plaats. Wil je meer weten over ons als werkgever, klik dan op “Carintreggeland als werkgever”.

Samenwerken aan de beste zorg, word jij onze nieuwe collega?
Wij zoeken mensen die enthousiast worden van een uitdagende en zelfstandige functie binnen een professionele organisatie waar een collegiale en informele werksfeer heerst. We hebben verschillende vacatures. Er is veel mogelijk qua omvang van de contracten! Onze vacatures vind je onder de knop “vacatures”.

Loopbaankansen voor studenten
We zoeken ambitieuze studenten die de opleiding HBO-V (3e en 4e jaars) doen en de uitdaging aan willen gaan om deel uit te maken van één van onze ervaren zorgteams. Praktijkervaring op doen naast je studie, een mooi salaris en de mogelijkheid om na je studie direct een vaste aanstelling te krijgen.

Stagemogelijkheden
Binnen onze organisatie zijn er regelmatig mogelijkheden om stage te lopen. Wil je hierover meer weten, kijk onder de knop “stage

http://www.carintreggeland.nl/